2018. január 22., hétfő

Székhelyi József jutalomjátéka a Belvárosi Színházban! - Szép jó estét, Mr. Green!

"Kedves Leendő Nézőnk!


Jeff Baron díjnyertes komédiáját, a Szép jó estét, Mr. Green!-t a világ 46 országában már több, mint 500 alkalommal mutatták be. Igazi érzelmi hullámvasútra ülteti a nézőket a kétszereplős sikerdarab, amely most Budapesten, a Belvárosi Színházban látható!

A 86 éves Mr. Green-t kis híján elgázolja Ross Gardiner autója, ezért a gondatlan sofőrt hat hónapnyi társadalmi munkára ítélik: hetente egyszer kötelezően meg kell látogatnia idős áldozatát. A kényszeres találkozások remek helyzetkomikumra adnak lehetőséget a mogorva özvegyember és a dinamikus fiatal irodista között, miközben témává válik a család, a hagyomány, a származás, a vallás - és persze vita vitát követ.

Aztán a hetek múlásával egyre több kóser leves kerül az asztalra, egyre több rejtélyes levél a postaládába, és egyre több régi titok lát napvilágot...

A sodró cselekményű, váratlan fordulatokban gazdag vígjáték címszerepében sokak kedvence, a Jászai Mari-díjas Székhelyi József lép színpadra, partnereként Pál Tamás készülhet a nézők kegyeinek elnyerésére.

Ne hagyja ki a Szép jó estét, Mr. Green! előadásait a Belvárosi Színházban:


JANUÁR 23. KEDD, 19:00

FEBRUÁR 8. CSÜTÖRTÖK, 19:00

FEBRUÁR 28. SZERDA, 19:00 "



Nincsenek megjegyzések: