2017. december 11., hétfő

KEMÉNYEBB MENET LESZ, MINT A FÉLELEM ÉS RESZKETÉS LAS VEGASBAN! #1 | MADE IN PÉCS

118 zenekar + 7 liverpooli vendég. Egy hosszú nap (január 6.), 20 perces koncertek 6 helyszínen. Ez a Made in Pécs. Segítünk eligazodni a rengetegben. Ajánló.


Alig ocsúdunk fel az újévi darálóból, máris jön egy őrült, ám annál szimpatikusabb egynapos vágta, a Made in Pécs. Mi is ez az egész? Röviden: a zenei zizegésben mindig is aktív városban egy csapat zenész, koncertszervező és helytulaj kollaborációjából egy reggeltől estig tartó nap megpróbálják felléptetni a város nagyjából majdnem összes (!!!) működőképes zenekarát. Abszolút észbontó az elképzelés, amit 2018. január 6-án immár harmadik alkalommal tartanak meg. Ezúttal ráadásul vendégváros is lesz majd, mivel Pécset sokan a magyar Liverpoolnak tartják, ezért adta magát a választás: Pool. A 118 (!!!) helyi formáció mellé így jön hét csapat az angol városból.

S mivel a január ötödiki felvezetőkkel, meg a koncertek utáni afterekkel együtt ez így egyben annyira tömény, hogy nincs az a pálinkafőző, aki könnyen fogyaszthatóvá tudná desztillálni, csináltunk hát nektek egy rostát: két részletben ajánlunk pár pécsi és egy-egy pooli zenekart, amiket érdemes lesz majd meglesnetek!

Ne feledkezzetek el a mi csapatainkról sem :)

Nincsenek megjegyzések: