2014. január 25., szombat

Sziget2014 - Lehet, hogy nélkülünk?

Akik esetleg velünk vagy rajtunk keresztül (is) követték a Sziget Fesztivál eseményeit és élvezték az év közben elszórt részletesebb tudósításokat, azok talán kicsit szomorúak és csalódottak lesznek velünk együtt, mert lehet, hogy idén nélkülünk lesz a Sziget.
Pedig erős felhozatalnak tűnik az idei, köztük mindjárt a húzónév, a stoner rock nagyágyúja, a Queens of The Stone Age, akinek utolsó lemeze igen jóra sikerült. (Utoljára az iTunes Fesztiválon élvezhettük élőben.)
Szóval annyira megdrágult az élet és ezzel a fesztivál költségei is és a jelentkezők nagy száma miatt is idén valószínűleg nem tudnak nekünk sajtóbelépőt biztosítani. Ha már bent vagyunk, akkor mindenben segít a fesztivál, de a bejutást nekünk kell megoldani. Viszont mi nonprofit média vagyunk, bevételünk nincs csak költségeink, a munkánkért pénzt még soha nem kaptunk csak segítséget. (Sokan bolondnak is tartanak emiatt.) A mai árak mellett képtelenség még egy emberünknek is kigazdálkodnunk a bejutást (lottózunk!). Még pár kép lesz az elkövetkezőkben a tavalyiról, aztán...
De töröljük ki szemünkből a könnyeket - bruhaha - és örüljünk az izgalmasnak ígérkező programoknak  és hogy augusztusban lesz még egy nagy fesztivál az Ördögkatlan után..., még ha nélkülünk is!

Tickets, program and more about Sziget: http://szigetfestival.com / https://www.facebook.com/SzigetFestival / / https://twitter.com/szigetofficial
Home of 362.000 Szitizens, Sziget Festival, brings together more than 70 nationalities, thus becoming one of the biggest multicultural events of Europe. You can enjoy great music with a cool line-up, cultural programs, art installations at more than 60 venues on a beautiful green island in the heart of Budapest. A non-stop week of fun becoming your festival holiday of a lifetime: this is Sziget, the Island of Freedom. Save the date for 2014 and see you between 11-18 August!

Tracklist:

MIKA vs. RedOne - Kick Ass (We Are Young)
Parov Stelar - Ragtime Cat (feat. Lilja Bloom)
Empire Of The Sun - Alive
The Chemical Brothers - Swoon (Boys Noize Summer Mix)
Enter Shikari - Sssnakepit (Hamilton Remix)
Blur - Song 2
Chuckie vs. Dzeko & Torres - Down To This (Original Mix)
Nicky Romero - Symphonica (Original Mix)

Movie made by Blind Media
http://blindmedia.hu

Nincsenek megjegyzések: